(067) 471-25-10 Дніпро

    (067) 471-25-10 Київ

Very Peri – головний колір 2022 року


.

В середині грудня, відомий на весь світ американський інститут колористики Pantone оголосив колір 2022 року. Це бузковий відтінок під номером 17-3938, що отримав ім’я Very Peri (в перекладі – дуже гарний).

Слід відзначити, що вперше за свою історію в Pantone не обирали колір, а створили його з нуля, керуючись подіями котрі відбуваються у світові. Розробляючи відтінок, експерти використали цифрові технології, які стали частиною кожного з нас.

В Pantone переконані – Very Peri символ креативності та динамічного руху вперед, поєднання стабільності синього кольору з хвилюючими емоціями та енергією червоного, повністю розкриває образ теперішнього суспільства, моральних та культурних цінностей.

Побудова інтер’єру не обмежена рамками. Навпаки – провідні дизайнери та архітектори рекомендують експериментувати, адже лише так можливо досягти неперевершених результатів. Так само і стилістичні напрями в яких можливо застосувати Very Peri не мають межі. Лофт, кантрі, еклектика, бохо, класика, модерн кожен стиль гармонійно сприймає відтінок Very Peri, що додає вишуканості та незвичайної привабливості інтер’єру.

.

Зверніть увагу на міжкімнатні двері колекції Secret Select від Comeo Porte, модель Graffiata 5 представлені в кольорі року Very Peri

Бажаєте придбати міжкімнатні двері, наші фахівці швидко та професійно підберуть Вам потрібну модель.

Вам залишається лише зателефонувати за телефоном або залишити заявку для зворотного зв’язку в шапці сайту.