(067) 471-25-10 Дніпро

    (067) 471-25-10 Київ

Наймодніші кольори 2021 року: іскристий жовтий і спокійний сірий


У середині грудня, видатна американська компанія Pantone, яка розробляє колірні палітри та стандарти, консультує бренди, аналізує і прогнозує тренди, оголосила два головних кольори 2021 року: сірий та жовтий.

Символічність пари очевидна. Спокійний сірий та іскристий жовтий, здатні витримати різні негаразди та наповнити душу оптимізмом, дарують відчуття надії та спокою.

У інтер'єрного дизайну жорстких правил немає. Навпаки - знамениті дизайнери та архітектори завжди закликають експериментувати. Наприклад, можна спробувати змішати кольори й отримати нові відтінки охри або пляжної гальки.
Стильові напрями, в яких можна використовувати пару року, не обмежені лофтом, еклектикою і бохо. Чому б не доповнити обставини скандинавського стилю, модерну і кантрі відповідними відтінками?!

Потреба жовто-сірих відтінків в інтер'єрних рішеннях не підлягає сумніву.
Жовтий спрацює в ролі акценту, а сірий буде ефектно виглядати на великих поверхнях. Інтер'єри в жовто-сірих тонах оригінальні та по-своєму привабливі.

Радимо звернути увагу на наші моделі міжкімнатних дверей Trendy Geometrica і Segretoegreto Lucido. З покриттям в самому модному кольорі року.

                                                



Моделі доступні в колекції Secret Select виробника Comeo Porte.
Якщо вам потрібні міжкімнатні двері, наші фахівці швидко і професійно підберуть Вам потребуючу модель. 

Вам залишається тільки подзвонити за телефоном або залишити заявку для зворотного дзвінку в шапці сайту.