(067) 471-25-10 Дніпро

    (067) 471-25-10 Київ

Зручний сервіс з гарантією

Сервісна служба DOOR SERVICE встановить двері якісно і в строк! Ми гарантуємо високу якість, надійність і комфорт.

Установку дверей, в тому числі міжкімнатних, необхідно довіряти професіоналам. Тим, хто робить це кожен день, знає всі нюанси, а головне - несе відповідальність за результат.

Команда фахівців нашої компанії зі знанням справи й відповідальністю підходить до виконання замовлення будь-якої складності. У нас працюють майстри по замірах, водії експедитори та кваліфіковані монтажні бригади з великим досвідом роботи.

.

Ми надаємо повний комплекс дверних послуг:

Снятие замеров. Не все заказчики знают размеры дверных проемов, куда планируют установить новые двери, и не все могут точно их снять. Наш опытный мастер с замеров готов помочь.

Доставка до места монтажа. Наша компания предоставляет транспорт, который специально оборудован для перевозки дверей. Мы осуществим доставку по указанному адресу, а также подъем на лифте или без, непосредственно в квартиру. Водители-экспедиторы несут ответственность за сохранность перевозимого груза. Обязательно проводится прием дверей покупателем или его представителем.

Установка межкомнатных и входных дверей. Наша монтажная бригада имеет большой опыт, и поэтому вся работа будет сделана быстро и качественно. У мастеров в наличии всегда есть необходимые расходные материалы и инструменты.

Установка дверей раздвижного типа. Важным моментом является проверка работы раздвижной системы и ее окончательная регулировка. Наши мастера имеют опыт в данных работах, они установят и правильно отрегулируют раздвижные двери в оптимально короткие сроки.

Гарантийное и сервисное обслуживание. После покупки у нас дверей и их установки нашей монтажной бригадой Вам предоставляться, при необходимости сервисное обслуживание.

.

  • Зняття вимірів. Не всі замовники знають розміри дверних отворів, куди планують встановити нові двері, і не всі можуть точно їх зняти. Наш досвідчений майстер з вимірів готовий допомогти.
  • Доставка до місця монтажу. Наша компанія надає транспорт, який спеціально обладнаний для перевезення дверей. Ми здійснимо доставку за вказаною адресою, а також підйом на ліфті або без, безпосередньо у квартиру. Водії-експедитори несуть відповідальність за збереження вантажу, що перевозиться. Обов'язково проводиться приймання дверей покупцем або його представником. 
  • Установка міжкімнатних і вхідних дверей. Наша монтажна бригада має великий досвід, і тому вся робота буде зроблена швидко і якісно. У майстрів в наявності завжди є необхідні витратні матеріали та інструменти. 
  • Установка дверей розсувного типу. Важливим моментом є перевірка роботи розсувної системи і її остаточне регулювання. Наші майстри мають великий досвід установки традиційних розсувних дверей-купе, підвісних розсувних касетних дверей, рото дверей. Вони встановлять і правильно відрегулюють розсувні двері в оптимально короткі терміни. 
  • Гарантійне і сервісне обслуговування. Після купівлі у нас дверей і їх установки нашої монтажної бригадою Вам надаватиметься, при необхідності сервісне обслуговування.


.

Отримати консультацію досвідченого майстра нашої компанії та замовити установку міжкімнатних дверей 

можна за телефонами:

.

.

Київ: + 38 067 479 07 67

service.kiev@secret.ua

_______________________

Дніпро: + 38 067 630 46 90

mishchanchuk@dom-market.com