(067) 471-25-10 Дніпро

    (067) 471-25-10 Київ

Колекція Mood від Colombo Design

Колекція Mood від Colombo Design – перлина дизайнерської думки в сучасному стилі

Ручка – надважливий елемент дверної конструкції, що доповнює декоративну складову та слугує надійним функціональним елементом, особливо якщо йдеться про колекцію Mood від Colombo Design.

Ідея модельного ряду Mood, залучення нестандартної гами кольорів, що здатна відоброажати настрій своїх власників, надихаючи на нові відкриття в побудові інтер’єру.

Колекція Mood гармонійно поєднує в собі 12 кольорів, вони повною мірою передають емоцій довкілля та переносять його в дизайн інтер’єру.

Для створення колекції дверних ручок, Colombo Design застосовують матеріали високої якості, з технологією фарбування сучасного покоління.

Такий підхід, гарантує надійну роботу ручок зі збереженням первозданного зовнішнього вигляду до 10 років.

Управління виробничими процесами відповідає екологічним нормам та сертифіковане UNI EN ISO 14001.

__________________________________________________________________________________________________________________

Дверні ручки Colombo Design Mood – символ розвитку компанії

Використання палітри з 12 кольорів, символізує 12 важливих етапів розвитку Colombo Design, що входять до 30 річної історії успіху. Починаючи з 90-х років і по сьогодні, найвизначніші події було втілено в образах колекції Mood. За основу дверних ручок взято дизайн "One" та "OneQ", розроблений Colombo Design.

"One" – ручки на круглій розеті.

"OneQ" – квадратна розета.

Накладки - кожну ручку можна доповнити накладкою під ключ або поворотний механізм.

Моделі мають м'які, чіткі лінії, можуть бути представлені в широкій гамі кольорів RAL. Дане рішення дозволяє повністю вийти за межі фантазій, під час створення дизайну. Colombo Design: “Ми відкриті для будь-яких ідей”. Це підтверджують дверні ручки Mood створені в наступних кольорах:
  • Білий;
  • Чорний;
  • Бронза;
  • Срібло;
  • Титан;
  • Блакитний океан;
  • Жовтий лимон;
  • Зелений лайм;
  • Червона полуниця;
  • Помаранчевий захід;
  • Бордовий винний;
  • Синій кобальт.

◆ Білий колір - символізує народження компанії, початок розвитку, немов чистий аркуш паперу. Далі ◆ бронза – Carlo Bartoli та дверна ручка Tacta, що стала іконою італійського стилю. ◆ Чорний колір присвячений виходу Colombo Design на світовий рівень. ◆ Срібло, як повага до вічної класики та відтворення модних тенденцій минулого.

◆ Блакитний океан – 2000 рік, поріг тисячоліття, десять років руху вперед та вдосконалення технологій. ◆ Червона полуниця, як символ якості та екологічності, підтверджений сертифікатом UNI EN ISO 9001 і 14001. ◆ Помаранчевий захід – розширення бренду, вихід на новий рівень партнерства, дистриб'юторська мережа зростає до 80 країн світу.

◆ Жовтий лимон – символ розвитку технологічності, використання PDV, що забезпечує довговічне покриття без впливу на навколишнє середовище. ◆ Винне бордо – ручки вільного стилю, які пробуджують творчу уяву.

◆ Титан уособлює в собі поєднання дизайнерських ідей та інноваційних технологій виробництва, для створення ідеального продукту Colombo Design. ◆ Зелений лайм – турбота про довкілля, з метою залишити після себе здоровий світ, майбутнім поколінням. ◆ Синій кобальт – 30 років руху назустріч успіху.

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Дверна ручка колекції Mood – створена наповнювати дизайн, яскравим настроєм


Дверні ручки Colombo Mood, оптимальне, а головне, готове рішення для оформлення інтер'єру в будь-яких тонах.

Не обмежуйте політ власної фантазії звичними рамками, обирайте незвичну колекцію ручок в яскравих кольорах.

Виготовлені з високоякісного матеріалу хромаль, дверні ручки модельного ряду Mood, стійкі до корозії та інтенсивних навантажень.

_____________________________________________________________________________________________________

«Секрет» пропонує обрати моделі за вашим смаком та відкриває можливість створити ексклюзивний дизайн приміщення в кращих традиціях преміального італійського стилю.

Колекція Mood - можливість втілення будь-якої ідеї.